13. ~ Egoinas Värld ~

Egoinas Värld skiljer sig ganska mycket från de andra större bloggarna, då denna är totalt oseriös, ironisk, rolig och handlar om allt fast ändå ingenting. Det blev många skratt när jag läste igenom bloggen inför den här recensionen och jag insåg med beundran att detta var en person med stora möjligheter att bli en otroligt bra skribent, kanske författare till rolig skönlitteratur?
När man först kommer in hos Egoina förväntar man sig det vanliga: mode, mode och mode (eller saker som har med mode att göra), särskilt som bakgrunden är djupt knallrosa, vilket brukar känneteckna modebloggare. När man sedan lite smått och försiktigt börjar läsa det hon skrivit förstår man att det här är en blogg för dem som gillar att skratta!
Något trist att hon valt att bara ha en kategori, vilket gör att det blir svårare att leta upp sådant man själv tycker om att läsa. Bloggen har funnits sedan maj 2007 och uppdateras på daglig basis (ett flertal gånger). Språket är relativt varierat och stavfel förekommer sällan. Designen i övrigt är enkel men snygg (och rolig).
I princip alla inlägg har fått minst en bild som passar bra till texten, rubrikerna är fyndiga och ger ett hum om innehållet.
Trots att hon bjuder otroligt mycket på sig själv, lyckas hon vara helt anonym (förutom bilderna på henne själv och pojkvännen, men jag syftar på texterna) och ändå så intressant. Något som annars är mycket ovanligt då det är lätt att tappa intresset när man inte har ett namn och en ålder, något att sätta fingret på vad gäller personen i fråga.
Slutligen till betyget som blir 9 av 10 och bloggen rekommenderas starkt till alla som kan behöva ett gott skratt!




Detta inlägg säger väl nästan allt om Egoina och hennes blogg! Tycker det var klockrent :-D


























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0