Dop snart

I morgon smäller det, huvudpersonen ligger så sött och sover sin skönhetssömn. Tyvärr har han tandsprickningssjukan, så vi får bara hoppas på det bästa att det lugnat ner sig till i morgon! :-)
Pappa har lovat att fota åt mig, så hoppas verkligen han laddat många batterier till sin batterislukande kamera ;-P

Nu blir det sängen även för min del, upp tidigt i morgon och då vill jag vara pigg! God natt!

Förlåt

Att jag inte orkar blogga! Men jag är så slut, inombord, utombords. Jag sover inte så bra och jag är rätt trött mentalt också.. Så jag är ledsen, men utöver dopet vet jag inte om det kommer bli så jättemånga uppdateringar på ett tag. Ni kanske redan märkt att det varit dåligt med det de senaste veckorna, men jag ville bara förklara mig, jag har inte gått och gömt mig, men jag har bara inte orken.
Så det kommer bli såhär under en tid, tills jag orkar igen. Hoppas ni inte blir ledsna, vet att ni är endel som följer Knuts utveckling, och jag skall försöka i alla fall skicka in ett mms-inlägg lite då och då i alla fall, och kanske har jag extra mycket skrivarenergi någon dag, då blir det massor :-)

Ha det bra så länge! :-)


Emma har stulit min son!

p100420001 (MMS)

Emma har stulit min son!


LaxPytt med stenbitsromsås

p100419004 (MMS)

LaxPytt med stenbitsromsås Recept: Lax Skalade räkor Minimajs Gröna bönor Vattenkastanjer Röd paprika Kesella Röd stenbitsrom Mineralsalt Citronpeppar Rödlök Gör så här: Skär filén i 2 cm tjocka tärningar och fräs dem i stekpannan salta och peppra med citronpeppar. Lägg de stekta laxbitarna på en tallrik när de är klara. Skär grönsakerna i lagom stora bitar och stek dem mjuka, peppra med citronpeppar och blanda med laxen när de är mjuka men med en gnutta tuggmotstånd. Hacka rödlöken och skala räkorna, blanda dessa med kesellan och stenbitsromen. Servera tillsammans med laxpytten. Smaklig måltid! :-)


min lilla kökshjälp!

p100413003 (MMS)

min lilla kökshjälp!


BANG, och smutsen é väck!

Världens sämsta och larvigaste reklam, men fy sjutton så bra det där medlet är! Prövade förut och det tog till och med bort rostfläckarna i diskhon! Enda anledningen till att jag köpte det från början var att de sålde dem för 19:- på ÖoB. Så får jag, så vill jag gärna rekommendera Cillit Bang till alla som vill ha ett rent hem! (Usch vad larvig jag känner mig, men det var verkligen jättebra, bättre än något jag hittils prövat.)


Om ni undrar

Varför jag bara mobilbloggat de senaste dagarna så är det för att jag glömt kameran hos mina föräldrar. Dock skall den hämtas senare i dag och då blir det en ordentlig uppdatering från påsken och frammåt med massor av fina Knut-bilder! :-)

Nu är...

0-131cdf51d2740025f16b8787bfee57b5.png

Nu är blåbärspajen färdig! Luktar jättegott här hemma nu!


Står och...

3715efa4fbc5922c44772734c0aea76a.png

Står och steker köttbullar, andy klaga på att de blev så stora, men jag tycker de ser fina och goda ut jag.


Lättroad!

066e1e8861766f9ca47b22c73d20858b.png

Lättroad!


Linda må...

0a7b2eb587b1d5b4a79b7a8da28202d4.png

Linda må tycka att jag skryter, men det är svårt att låta bli när han är så söt! :-)


Dopplanerna

Snart stundar dopet och jag håller på för fulla muggar med att knyppla ihop allt. Sitter nu och viker servetter till små söta skjortor, sedan skall de pyntas. Måste ringa runt och kolla med släkten vilka som skall sova över och vilka som åker över dan. Har broderat färdigt Knuts band och beställt finfina tårtor till dopet. Goda kommer de att vara också!! :-) Fysan så mycket det är att ordna med. Men skojigt är det, och jag behöver ju inte göra allt det jag tar mig för men jag tycker som sagt att det är roligt. :-)

Hoppas nu att allt blir så bra som jag hoppas. Men jag ser inte varför det inte skulle bli det! Hähä

Är han...

0-2d1339b2861c4c0b8c6d005ddc34a107.png

Är han inte bara för söt!?


Till er som frågar om doppresent:

Många har frågat vad Knut skulle kunna vilja ha i doppresent och jag har hittat den perfekta presenten, som passar både dig som vill ha ett billigt tips och dig som är till familjen och kanske vill lägga lite mer:
Cervera har de en Elsa Beskow-serie med ett set med djup tallrik och mugg för 250:-, bestick för 99:- och underlägg för 45:-. Hur söta som helst, med de underbara motiven från Tomtebobarnen och de andra som familjen Kantarell och blåbärsbarnen och Kottefamiljen. Så det är ett jättebra tips, till er med dålig fantasi ;-) Hähä.. Tyvärr hittade jag inga bilder på serien, men jag vet att de finns i alla fall på Cervera i Norrköping.

Det är några som ännu inte hört av sig om de skall komma eller inte, och dagen har ju faktiskt passrat som ni skulle höra av er senast på. Inte bra, så nu får jag sitta och ringa själv för att kolla. Inte riktigt vad jag tänkt mig. I alla fall har de flesta hört av sig och det är många som kommer. över 50 som anmält sig hittils. SKOJ! :-D Knut kommer bli SÅ glad för att så många kommer till hans namngivnings-dag.



Tezza och Knut.


Han är...

0-7adbece117397465803dd140316d16.png

Han är ju för söt när han ler!


RSS 2.0