Signal

Stephen King

Handling: Klockan 15.03 en dag i september går en signal ut i alla mobiltelefoner som gör de som pratar i dem galna. De mördar och vandaliserar allt som faller inom deras syn.
Clay är en av dessa som vägrar använda mobil och blir därför inte utsatt för signalen. I boken får vi följa hans resa genom landet i sina försök att hitta sin familj. Med sig har han Tom och Alice, på vägen möter de även rektorn och Jordan som följer med dem längst vägen.
I sina drömmar hemsöks de av Harvardproffessorn ledaren för alla sk. mobilare. Detta efter att de dödat ett stort antal mobilare på en fotbollsstadion.

Omdömme: Mycket välskriven bok, spännande intill slutet! I början var jag lite skepisk och trodde nog att den skulle bli lite tradig, men den överträffade alla förväntningar. Språket är kanske lite väl avancerat för en skräckroman som bygger på blodspillan och mobilmonster, men på något sätt passar det ändå in. King lyckas som vanligt fånga läsaren med sitt sätt att skriva så spännande och lämna den lilla detaljen man vill veta så att man måste fortsätta att läsa! Rekommenderas starkt till alla som älskar att bli lite skrämda! 8 av 10!

Av Sofia Feucht

Badbolls 5års kalas

Då var det över. Förbi. En helt dunderbra fest med härliga människor. Till priset av 100 kronor kan man väl inte vänta sig så mycket, men det var förvånansvärt bra! Lite tråkig lokal med lågt i tak så röken blev alldeles för kompakt, vilket ledde till ett antal hostattacker, ingen dekor, vilket var en smula tråkigt! De två första DJarna var inte de bästa, alldeles för enformig och tråkig musik, för hög bas som gjorde det jobbigt att lyssna på. Men sedan drog det igång Paulina körde ett nostalgiskt set med många gamla låtar från tidigare spelningar som man kände igen! Helt underbart och det drog igång stämningen lite. Basen hamnade på en bättre volym och dansgolvet fylldes!
Sedan var det dags för huvudnumret: Hux Flux, vilka var bättre än till och med förväntat, deras timme försvann på en sekund! DJ Annelie var näst på tur och hon körde totalt knasig musik som fick det att rycka än mer i benen trots att de var slutkörda! Sedan var det hemdags! Vilket var lite synd, missade ju sista timmarna på festen! Omdömet i stort blir 7 av 10!
Badboll borde absolut anordna fler fester!


Trött

Usch så trött jag är efter helgen! Känner mig inte alls utvilad! Men jag hade i och för sig en toppen helg, så skall väl inte klaga! Tyvärr fick jag inte stanna hela natten, för Andy ville åka hem! Men det var grymt kul! Skönt att få dansa av sig lite med! Hehe..
Kommer skriva mer sedan med bilder och så, under recensioner!

Förändring

Jag vill förändra mig, göra något med mitt utseende så jag blir ny och spännde att titta på i spegeln. Men jag vet inte vad jag vill göra, jag vet inte hur jag vill göra det. Inga idéer alls! Bara grundtanken att något skall bli nytt!

Jag skall iallafall färga om håret rött imorgon! Men det är ju redan rött (fast lite halvdassigt) så det är ju inte särskilt nytt! Jag blir så uttråkad av att titta på mig själv och det är inte roligt!

Annars idag skall jag jobba färdigt (slutar om jag har otur vid klockan åtta ikväll). Sedan blir det att leka med Harry min Barry! =D Mycket kul, var ett tag sedan vi sågs så det ser jag fram mot!
Björn har inte hört av sig än -mummelmutter- så jag går upp i limningen av nyfikenhet över de där tatueringarna han ritat åt mig! Hoppas han blir frisk snart så jag kan få dem! (Köpa).

Jag känner mig så uttråkad över hela livet idag! Det händer inget nytt! Allt går bara i slentrian och här står jag och ser på! Känner mig bortknuffad från mitt eget liv, som en bjön som gått i ide för vintern! Jag vill göra så mycket men får inget gjort, om jag bara kunde ta tag i mig själv så något kunde hända! Om så bara städa min lägenhet och gör ordning i den! Men när jag kommer hem blir det alltid samma som alltid, jag är trött, lägger mig och läser och somnar, när jag vaknar igen är klockan alldeles för mycket för att sätta igång med något och ännu en dag av ingeting har passerat! Inte konstigt att jag blir så trött på mig själv när jag bara umgås med mig själv!

Gamla tider

Nu blir jag sådär sentimental igen. Tänker på förr. Gamla vänner, umgängen, tider.. Folk man inte träffar längre, folk som försvunnit ur ens värld!
Jag vill träffa dessa vänner igen! Återuppleva minnen!
Men så varför tar jag mig inte i kragen och hör av mig till dem!?
Jag vet inte, vågar väl inte! Samtidigt som jag saknar det förflutna så räds jag för det! För jag vet att gamla känslor kommer tillbaka med gamla umgängen, jag har provat!

Men kanske bara en liten stund, och en i taget?!


Träffade Sharon här för ett tag sedan, och det var jätte trevligt, så kanske om man tar en tvåmannafika med dem man vill träffa så kanske det inte blir lika jobbigt!

Nåväl jag får väl fundera på det till jag blir gammal och grå och alla är döda endå!

Adjö


Mina älskade katter

Mina älskade och söta katter sover ihop!

Wall-E

Köpte en jättesöt present till Andy igår, en Wall-E Pez =D Han älskar Wall-E!



Idag har jag inte gjort så jätte mycket. Jobbat, sedan åkte jag en sväng till mor och far för att hämta nycklar till deras kontor, skall ju börja jobba där igen med! Somnade en skvätt i soffan.. Hehe..
Sedan bar det av hemmåt och läsa fördigt boken Tusen gånger starkare, den var väl bra, men jag kände inte igen mig i situationen. *I och för sig vet ju inte jag hur det ser ut i högstadieskolorna numer. Kan ju blivit annorlunda, eller också är det något som skiftar från klass till klass. (Boken handlade om ojämlikheten i en klass, en ojämlikhet som vuxna skapat sedan barnen var små och som de sedan ignorerar och bortförklarar. En ny tjej kommer till berörd klass och sätter sig upp mot lärare och elever i ett försök att få upp allas ögon för skilnaderna mellan könen vilket inte välkomnas av någon mer än de som tidigare varit förtryckta, tyvärr vågar dessa inte ta någon plats utan denna nya tjej i teten.)
Dock blev jag mycket upprörd över situationen som beskrevs i boken, då lärarna var högst nedlåtande och oproffitionella!
Nåväl, jag har funderat lite på den ekonomiska situationen denna månad och den ser inte bra ut, men går förhoppningsvis att lösa. Märks när lönerna från alla ställen kommer in.

Adjö


Festlig lördag!

Fan vad jag längtar!
Hux Flux spelar i Stockholm på lördag och detta gästas av mig! Skall bli så jävla kul!
Är pirrig i magen av förväntan, för jag  vet att det kommer att bli så jävla kul!
Sovplatsen är även den säkrad, kommer blir hos kusinen Maria-Therese, som bor tjugo minuter bort med T-banan..

Idag blir det mest att jobba, inte mycket mer planerat. Björn skulle ringa senare och tala om ifall han var frisk eller inte. Mötet igår blv ju inställt då han var sjuk.
Kanske plugga lite, vore på sin plats.

Jag ska se Hux Flux! -woohaa-

Oskulden är tagen

Jaha, då är även jag drabbad, blivit en av alla dessa bloggare! Får se hur det går, om jag lyckas hålla en uppdaterad, intressant, blogg, eller om det blir som det mesta andra Internetrelaterat jag försöker mig på, med andra ord, ingenting utav det.

Just nu sitter jag på jobbet, xCash, och gör ingenting, har ingenting att göra! Tråkigt!
Pimplar kaffe för glatta livet och pular med datorn.

I helgen som gått har jag inte gjort alldeles för mycket så jag jobbat, på Black Horn, och jag orkar inte göra så mycket när jag jobbar natt. Finaste Andy har varit hos mig också, mycket trevligt!

Idag skall jag till Kvinnokliniken och kolla varför jag inte fått mens sedan i Februari. Hoppas att det inte är något fel på mig bara!
Sedan skall jag träffa Björn som har ritat två tattueringar till mig! Skall bli spännande att se hur de blev!
Klockan halv åtta blir det att träna en skvätt, idag blir det box, om jag orkar.. Hähä..

Adjö

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0