Förändring

Jag skrev ju i föregående inlägg att jag skulle fixa min blogg och därefter skriva mer. Eftersom jag inte är nöjd med hur bloggen ser ut nu. Även att detta skulle ordnas omgående. Men, jag har ju inte riktigt tagit mig för och ordnat detta så därför har inte skrivar motivationen infunnit sig! Dock lovar jag att detta skall ändras till helgen, när jag har lite mer tid för styling och funderingar på hur exakt jag vill att bloggen skall vara utformad! Vill ju egentligen ha en i huvudsak recensionsblogg med lite allmänna inlägg, inte som nu, typ tre recensioner på fyra månader!
Därför behöver jag bestämma mig för vilka huvudkategorier inom recensionerna jag vill ha, lite mer design och färg och lite så.. Har faktiskt redan börjat titta på färgkoder på de färger jag vill ha!
Så efter helgen kan jag nog presentera resultatet på en mer uppdaterad, intressantare blogg än vad som varit hittils.

Adjö så länge

Bättring

Ja, nu är det ju ett tag sedan jag uppdaterade.
Det ska bli bättre. Saken är bara den att jag vill fixa iordning min blogg så den blir mer funktionell för min del och så att den verkligen präglas av det jag vill och att det är något som syns när man kommer in på den.. Detta har jag inte riktigt tagit mig för att fixa än men jag ska väl försöka ta mig i kragen i helgen kanske..


Nu får det vara slut med latheterna från min sida!



Jaja, sitter här på jobbet och ska väl försöka komma igång med lite bokföring nu när jag fått undan det andra.

Långväga besök

Igår kom Susanne hem till mig, ända från Arvika. Är en bit, första gången hon kör bil till mig själv men hon hittade jättebra förutom mot slutet när hon lyckades köra igenom hela Norrköping.Haha.. Men är väl inte lätt att hitta helt själv heller.

Idag skall vi gå på stan och kolla lite, hon ville kolla in New Yorker för hon hittade så många t-shirtar som hon ville ha i min garderob som är inhandlade där!

Vi har börjat med ett 1000-bitars puzzel också som pappa ska få som tavla i födelsedagspresent på måndag! Blev så inspirerad när jag läste i Ellas blogg om hennes puzzlande, så jag ville lägga ett själv, och då blev det ju helt perfekt till pappas födelsedag! Han ska även få ett ogjort puzzel på 1000 bitar som han kan lägga själv, så han inte blir sur för att vi redan lagt puzzlet! ;D

Nehej, nu ska jag jobba undan lite innan jag slutar om 20 minuter!

Adjö!

Nymålat

Jag tror jag har någon knäpp idag som gör att jag försöker ta igen alla missade inlägg jag skulle skrivit för länge sedan och nu kompenserar med att spamma min egen blogg.
Men jag måste ju visa mitt nya roliga nagellack som jag köp i fem olika färger!!


Star Magnet från L'ORÉAL

Är det inte fint?!


Kashmir

Ja, ni som känner mig vet, till er andra: jag är lite för glad i att shoppa och då särskilt fina saker, eller sådant som klingar fin. Som kashmirtröjor! Därför har jag ju givetvis investerat i några sådana från La Redoute. Tre stycken närmare bestämt. Och en av dem kom med posten idag, hoppas de andra två (som jag beställde först) kommer imorgon


Fast i kaffemelange-färg, det är den som kommit hittils





Nyåret

Nu är jag precis nydischad och redo att såhär en vecka senare skriva om mitt nyårsfirande..

När Andy och jag gjort oss iordning färdigt begav vi oss till Anna för en öl (jag)/ ett glas vin (Andy och Anna) innan vi begav oss till Fredrik.
Väl hemma hos Fredrik blev det mycket god middag som Nicke hade lagat (jag gjorde salladen). Därefter blev det fest fram till tolvslaget. Då blev det panik.
Alla skulle (ca 20 pers) ta på sig jackor och skor samtidigt och det var allmänt kaos i hallen. Klockan var nu tio minuter i tolv. Efter mycket om och men kom vi iallafall ner till strömsparken där vi hamnade mitt emellan höghusen och därför inte fick se mycket av fyrverkerierna. Klockan tolv åkte korken av och jag, Andy och Anna skålade i mycket god champagne! 
Efter att vi nästan tömt flaskan gick vi tillbaka till Fredrik och fortsatte kalasandet till sent, eller tidigt, vilket man nu väljer att se det som. Mycket trevligt hade vi iallafall med mycket nytt och spännande folk! Tack så mycket till er alla som var med och gjorde kvällen så underbar!

JagDior
Klänning från Vila och matchande aftonväska från Dior



Andy i slips för första gången i sitt liv och en skjorta från Jack & Jones

The Spirit

Precis hemkommen från bio med Andy.

Regisserad av Frank Miller

Handling: Denny Colt (Gabriel Macht) dör i tjänsten som polis av ett antal skott. Efter sin begravning vaknar han upp i kistan och tar sig ut. Han söker upp kommisarie Dolan (Dan Lauria) för att tala om att han är tillbaka från de döda med övermänskliga krafter och att han vill hjälpa polisen och staden Central City att bekämpa kriminaliteten. Framförallt att krossa The Octopus (Samuel L. Jackson). Han får reda på att det är The Octopus som ligger bakom hans återuppvaknande från de döda, genom en injektion han fick under obduktionen. The Octopus är ute efter Herkules blod som skall göra honom så nära en gud en levande kan bli och sedan ta över världen. Hans assistent Silken Floss (Scarlet Johansson) hjälper honom. Men när The Spirit nästan har satt klorna i The Octopus återvänder hans ungdomskärlek, Sand Saref (Eva Mendes) till C City och ställer sig i vägen.

Omdöme: Mycket bra film! Snygga ljus- och färgeffekter. Bra historia som bygger på serietidningar. Lite svår att förstå i början men kommer sedan igång och blir mer kronologisk och sammanhållande. Är mycket possitivt överaskad och tror att många skulle uppskatta den. Mycket mörk humor, som lockar till många skratt. Liberal film som driver med det mesta som man inte "får" driva om för de flesta men som här passar riktigt bra och inte blir varken överdrivet eller tråkigt. Betyg 8 av 10. Rekommenderas starkt






Av: Sofia Feucht

RSS 2.0