En sista dag

Det hör väl till att man skriver ett årets sista inlägg.. Möjligt att det blir fler under dagen men inte troligt! Därför är det lika bra att säkerställa det sista inlägget!

Idag blir det att spendera större delen av dagen framför spegeln, har köpt en så fin klänning så måste ju se till att resten blir lika fint ;D Skall moppa golven också, dammsög igår men så mycket fint sand i hela lägenheten från kattlådan så jag måste moppa också för att bli av med det!

Ikväll är det middagsbjudning hos Fredrik, har gjort två sallader som jag skall ta med! Kommer bli tungt, men åh så gott! Sedan skall vi festa in det nya året med musik och glada skratt. Har en flaska champange (nej, inte mousserande) i kylen som jag skall släpa med mig också. Den har sådant där skydd som håller den kall, mycket bra!
Får se hur länge vi stannar, har en förkylning i kroppen så det är möjligt att det inte blir många timmar efter tolvslaget..

Nej, nu är det dags att börja komma i ordning för dagen och kvällen!!

Adjö

Reunion

I eftermiddag blir det återträff för Soda-folket, många av oss har inte setts sedan tiden på Café Soda, vilket var några år sedan nu. Jag skall dit. Är en smula nervös, vet inte varför men jag är det. Hoppas dock att det blir roligt!

Skall snart gå från jobbet och hämta hunden hos pappa, gå en liten promenad i kylan..

Sedan blir det hemgång, ska hämta nya kattlådan hos mina föräldrar med, får hoppas att den innebär mindre sand i badrummet! Haha.. Inte kul när det blir fullt med kattsand på golvet fem minuter efter att jag dammsugit!

Kanske ner en sväng till Netto också och handla in sista till nyår, tänkte göra sallad och ta med! Den blev ju mycket uppskattad på min kräftskiva, så kan ju vara roligt att ta med till middagen och bjuda vännerna på den! =D

Adjö

Stackars katt

Fick en fin bild av Robert. Vi funderade över om kattstackarn' varit sjuk eller bara har en sadistisk ägare...



20-års kalas

Ikväll blir det att fira Myzan en skvätt, då hon fyllde 20 i tisdags! =D Skall bli mycket kul! kalaset hålls på Grav Rost och börjar klockan 20.00. Har köpt en jättefin present till henne, något (det enda) hon önskat sig.. En Mina vänner bok för vuxna och en penna att skriva med eftersom hon ville att folk skulle fylla i den under kvällen!



Myzan på Loose Lips med en av hennes musikfavoriter

Ny telefon

Jaha, då har jag heltklart tröttnat färdigt på min ickefungerande mobiltelefon och investerat i en ny:

     Sony Ericsson W595 Vit
Sony Ericsson W595


Så nöjd med den! Tyvärr måste jag vänta i 19 dagar innan abonemanget kommer igång eftersom jag inte ville byta nummer, utan flytta med mitt gamla.. Men har jag väntat med att skaffa ny mobil sedan i somras kan jag nog vänta en liten stund till på att få börja använda den! Mobilen har dock redan kommit, så jag är ju så suugen! Lusläser manualerna sålänge och pillar på alla inställningar! Hähä..

Tomteverkstad

Jaha, då har man gjort nästan allt klart inför julen! Lägenheten är täckt av paket och paketpapper och katter.
Städad och fin är den också!

Har laddat upp lite bilder från allt mitt jul-stök



Här är mitt berg av julkappar




Julpyntat med måtta




Andys och mina julkalendrar
Min och Andys julkalendrar

Hahahaha

Redan vid dopceremonin gick något snett

Varför man inte skall sno någons tvätt/sköljmedel

I krig och tvättstugor är alla medel tillåtna

Ed Hardy

Ed Hardy For Woman Pirate Cutie Gift Set i gruppen TILL HENNE hos grooming.se (1529002)
Precis  inhandlat denna snygga parfym i presentförpackning!

Den skall komma någon gång mellan den 16:e och 18:e, så är inte så jättelång leveranstid! Vilket är skönt eftersom jag hatar att vänta!

Attans, jag har problem med den här skiten till blogg! Den vill inte justera som jag vill, så nu blir allt centrerat, fast jag inte vill det! Elakt!

Igår bakade Andy och jag lussekatter, blev jättegoda! Och så har Netto öppnat här hos mig också, så nu kan jag handla billigt! Skönt.

Julhandel

Jaha, då har det börjat. Eller det gjorde det ju redan lite smått i förra veckan, men nu (igår) blev det ordentligt! Armarna växte flera meter och hotade att gå av, svetten rann i floder och mitt hummör var i botten! Hade dessutom glömt medicinen hemma så hade myrkryp över hela kroppen!
Träffade på Lina inne i Domino och pratade en skvätt, hon var med sin vän Nagel. Handlade lite fler julklappar och en himla massa julfrimärken och bestämde mig sedan för att gå hem. Så när jag går förbi Coffee House, stönande och stånkande, så hittar jag lilla Lina där igen! Blev att ta en fika med henne och hennes vän. Gjorde allt för att dra ut på tiden innan det var dags att försöka stappla mig hem igen! Just som jag sitter där i godan ro, går mina föräldrar förbi, jag vinkar, mamma fnyser och tittar på mig som om jag vore en utomjording och går vidare, men pappa stannar. Eftersom pappa inte längre följer med stannar även mamma och upptäcker att den där vinkande idioten visst var hennes dotter och flinar lite generat! Efter lite småspråkande bad jag dem ta ett par av mina kassar, vilket de så snällt gjorde! Ibland har man tur!!
Nu har jag inte många julklappar kvar att köpa! Känner att jag skämmer bort mina släktingar lite i år, men det är de nog värda! Haha..
Har även pyntat färdigt hemma, hade tänkt lägga upp lite bilder på mitt mysiga hem, men jag måste ladda kameran först!

Adjö

Tävling

Haha, jag är med i en tävling, kommer säkerligen inte att vinna! Med största sannolikhet! Men nu när jag fått för mig något, typ "skulle jag vinna så skulle de (vinsten) hjälpa mig att nå mitt mål" så är det nog inte! Men sånt där man kan få för sig!
Vinsten är ett par underbara, miljövänliga tofflor!

Läs mer på mammabecka.blogg.se

Juletider

Blir mycket skrivande om julen känner jag. Men i år skall den bli något extra!
Idag skall Andy och jag baka pepparkakor och lussekatter, kommer bli de absolut snyggaste pepparkakorna någonsin!
Köpte pepparkaksformar på Indiska igår, i form av krokodiler, elefanter (stor och liten), och några andra exotiska djur! Mycket roligare än de vanliga gubbarna och gummorna! Och så prata Andy på att köpa kristyr så vi kan göra ögon och glada munnar på krokodilerna! =D Så kul!
Så det där med att jag inte skall göra några pepparkakor gäller inte längre. Får fråga mamma om vi kan få låna hennes superbra bakbord med, annars blir det lite knöligt!
I tisdags inhandlade jag en massa fint julpynt också, och nya julgardiner (mina gardiner har hängt där i typ två år, med andra ord sedan jag flyttade in, vilket är lite snuskigt), blir dock ingen gran. Andy och jag diskuterade detta och kom fram till att lillkatten förmodligen kommer skutta ner granen!
Så i morgon skall vi storstäda hela lägenheten, och sedan när det är klart blir det att pynta!
Vi fick varsin julkalender av mamma och pappa igår också, jag fick med Wall-E och Andy med Hello Kitty! =D Hihi..

Nej nu är mina fakturor färdig utskrivna så nu blir det att återgå till jobbet!

Adjö!

Julstök?!

Ååååh!!! Jag vet inte vad jag skall göra! Har slutat julpynta och styra inför julen av någon anledning, men så läser jag en massa bloggar av vänner och bekanta som styr och har sig inför julen, och det verkar så roligt! Kanske skall jag sluta vara anti-jul och börja stöka jag med!
Jobbigt vore det ju om katterna bråkade med allt mitt fina julpynt och hade sönder det, men det kanske skulle få mig glad! Vad vet jag?!
Iallafall så ska jag storstäda lägenheten i helgen när jag ändå inte har något jobb! Andy får gärna hjälpa till om han ändå skall vara hos mig!!
Kanske baka lite lussekatter med, är ju så gott! Men pepparkakor blir det inga, har ingenstans att kavla ut dem! Tyvärr, för jag är världsbäst på pepparkaksdeg!
Och så vill jag kanske göra ett pepparkakshus, men det köper jag i så fall och gör i ordning..
Men var skall jag ha plats för allt?
Bra fråga.. Huuuurm.. Kanske vill ha en liten gran också! Men den skulle nog verkligen inte få vara i fred för lilla Cleo! Hon kan ju inte ens låta bli min sänglampa! Haha.
Nej, det blir nog en smula julstök för mig med i år, men först, städa!


Adjö


RSS 2.0