Onsdags-göra

Jaha, då var det onsdag, mitten av arbetsveckan.. Fast inte för mig, för jag jobbar natt den här veckan, så blir även att jobba på lördag med!
Kommer bli hårt att jobba natt känner jag! Särskilt som jag skall jobba även torsdag natt, vilket jag inte brukar! Fast fredag natt är jag ledig, för då skall jag och Myzan till Black Horn på Loose Lips, skall bli kul! Vi har haft så grymt kul tidigare när vi festat ihop så!
Kommer, på tal om jobbande, bli mer av natt jobbandet framöver! Istället för var 3:e vecka så blir det varannan! Och kanske över jul och nyår med! Kul, inte! Men pengar är pengar..

I morgon ska jag till sjukhuset och ta prover, kolla om jag har tillräckligt med ämnen i kroppen. Tror inte jag har det, eftersom jag äter så väldigt dåligt och så är jag så sjukligt trött jämt.. Luktar järnbrist. Dricker myyyyycket kaffe också, vilket gör att kroppen har svårare för att ta upp järn! Men får se vad de säger..

Egentligen hade jag väl inget direkt sådär som jag ville säga i detta inlägg, så jag avslutar det nog här och nu! Får se om jag orkar kratsa ihop de där bokrecensionerna på söndag kanske.. Hähä..

Adjö

En liten tid vi leva här

Var ett tag sedan jag skrev, men jag tänkte att jag skulle skriva några bokrecenssioner men så har det liksom inte blivit av. Och i och med det så har jag inte tagit mig för att skriva något. Sedan har jag haft mycket att göra på jobbet också och hemma har jag inte haft lust att pilla dator..
I helgen var det överaskningskalas för Majken som fyllde år! Var mycket trevligt!
Boxen har inte gått så bra, har dykt upp förhinder både förra torsdagen och i måndags, men nu på torsdag bli det nya tag! =D Skall börja köra box och yoga med Majken när hon slutat på hundskolan. Skall bli kul! Jobbig att gå själv eftersom man inte vet vem man skall träna med och blir det en nybörjare man inte känner är risken stor att man (jag) inte vågar säga ifrån om denne gör fel så att man (jag) skadar sig i stället! Vilket inte är så bra!
Nu har jag nog inte mycket mer att tillägga för tillfället!

Adjö

Värdelöst vetande

Jag vet att uttrycket syftar till något helt annat än den meningen jag här sätter det i, men det stämmer så väl med hur jag känner det just nu!
Det käns som om jag har tappat mitt allmänvetande, min kunskap om saker och ting, min förmåga att uttrycka mig, att skriva, att formulera mig, och använda mig av ordets makt!
Förut hade jag massor med bra uppslag på böcker jag ville skriva, snygga inledningar, bra handling. Eller så kunde jag klottra ihop ett argumenterande, korrekt svarsbrev bara sådär!
Nu kan jag tänka en början på en mening som skulle kunna bli något men som sedan försvinner, ofärdig!
Allt tidigare vetande tycks borta! Och jag saknar det! Alla böcker jag skulle skriva är nu helt borta och jag tror inte ens att jag skulle kunna skriva de första raderna på en. Vill jag förmedla något i en text som jag funderat på måste jag skriva ner den när tanken poppar upp annars kommer jag bara sitta som ett fån vid datorn och inte veta hur jag skall börja en gång!

Till något annat, bra! Jag tog mig iväg till boxen själv idag (stående ovationer redan där Hurra, jag kom iväääg!!)
Men det var en ny instruktör som jag inte haft tidigare och hon gick förbi när jag slog första rundan (innan jag blev totalslut) och frågade: "Du tränar boxning annars, va?!", jag: "Nej det gör jag inte", hon: "Jasså? Det ser ut som det, du har jättefina tekniker!" Liksom, hur kul är inte det att höra?!! -stoltast-
Så nu skall jag ta tag i boxen igen, och bli bra, håller även på att sluta röka! Så får se hur det går, men jag hoppas bra så jag orkar hålla ut under träningen!

Adjö

Misslyckad helg

Usch, ibland önskar jag att man kunde ångra sig och leva om en dag eller radera den helt och hållet! Vet inte hur det kunde bli som det blev i lördags, men jag vet att det helt och fullt var mitt fel! Vad höll jag på med egentligen?! Hur kunde jag vara så ansvarslös och dum?
Det skulle ju bli en toppenkväll med mat och dryck och gamla vänner! Istället fick jag en knäpp och var allmänt störande och jobbig!
Klassåterträffen blev skit, också mitt fel! Jag sa fel saker, var asocial och stod i garderoben och gnällde på att det var stökigt!
Sedan skulle jag träffa Andy och Anna och vi gick till Världens Bar, vägen från VB till Sveaskeppet blev inte bra den heller för då skulle jag pront gå till Wasa, och gnälla och skälla på Andy!
Sedan tröttnade han så vi gick därifrån till Nicke, och där blev det total katastrof! Och inte kan jag göra något ogjort heller! Ända jag kan göra är att sitta här och skämmas över mig själv och mitt beteende! Fy Fan!

RSS 2.0