Plans




  • Jobba klart
  • Till stan, handla på ICA och Apoteket
  • Damsuga och duscha (trimma pälsen)
  • Träffa Mio och handla mat
  • Laga mat hos Mio
  • Vänta på Andy och Nicke, sedan äta tacos
  • Ev. Gå på fest
  • BOWLA!! Woohiii

Blir med andra ord mycket att göra i dag. Bowlingen börjar först klockan 23,00 så blir SENT också, och jag som är så trött jämt! Mio skall jag träffa 15,30 och slutar jobba 13,00, eftersom jag har så mycket att göra innan lär jag inte hinna vila något efter jobbet heller. Nåja skall väl gå bra.. Synd bara att jag inte klarar av att dricka kaffe längre.. Hähä..


Titta så söt min lilla Li är! :) å

0-19ec241fe4f0a1b0b21662e7a3e17278.png

Titta så söt min lilla Li är! :) åh vad jag älskar mina katter!


Mozart

Det här med graviditeten... Alla (många) har ju hört detta med att forskning visat att barn blir smarta om man lyssnar på Mozart under graviditeten. Därför frågade jag far min om jag kunde få låna ett par skivor av honom. Han svarade att han och mamma minsann hade provat när hon var på tjocken, och det inte hade funkat (hur jag nu skall tolka det, hurm hurm..) men lånade så gärna ut sina skivor till mig i förhoppningen om att jag trots det skulle kläcka ur mig ett litet geni.
Något jag verkligen inte trodde var att jag skulle tycka så förbaskat bra om Mozart, till Andys stora förskräckelse gör jag visst just det! Så i stället för att plåga mig igenom skivorna vid tid och otid, njuter jag faktiskt av musiken! Helt otroligt. Men det är faktiskt riktigt bra!! :-D Tur för mig i alla fall, men jag kan nog faktiskt rekommendera er att prova att lyssna, för det är faktiskt verkligt bra musik! (Mja, det var väl kanske därför han blev en stor och odödlig elit innom musik?!) bHähä..


Dessa skivor är det jag har lånat, och de är riktigt bra och mysiga att lyssna till!
De får mina varmaste rekommendationer.

Tiss Tass

På tal om saker jag gillar vad gäller mat, så är det söt mat! Alltså, söt som i gullig inte sockrig.. Och i dag hittade jag något väldigt gulligt! Nämligen bröd med små tassar tryckta i. Nej mamma, jag köpte dem inte för att jag tyckte tassarna var söta, jag upptäckte dem först när jag kom hem och plockade ur det bröd jag trodde mig använda innan det blir äckligt.. Det andra lade jag i frysen, för er som undrar ;-P


Även dessa inhandlades till en billig penning inne på Netto! :-D dryga 20-lappen tror jag det kostade.

Vad Fiia Tycker Om

Något jag gillar väldigt starkt är majskolvar.
Något jag gillar ännu mer är billiga färska majskolvar.
Därför älskar jag Netto, de har nämligen ett erbjudande som lyder: Köp tre majskolvar för 12 ynka kronor!!!

Aaah, dagens middag bestod helt sonika av två majskolvar och en kvar till i morgon! :-D Ibland är allt livet härligt ändå..


Serveras gärna tillsammans med smält smör och salt!

Turgubbe!

Alltså, ibland önskar jag att jag var Andy. Som i går: han satsade 30 kronor på hästar och sa till mig att det minsann inte skulle bli någon jättevinst, kanske bara en smula (vilket jag då tänker typ femtilapp som mest) eftersom det bara var favoriter.
I morse ringde han och talade om att han minsann hade vunnit tvåtusen kronor! Vilket i mina öron är mycket pengar! Fy tusan, om man kunde ha sådan tur! PYTTS!

Nåja, han sa att han nog kunde tänka sig att bjuda mig på bowlingen på fredag eftersom han nu fått lite extrapengar, så jag får ju faktiskt ta del av dem.. Men det vore att gött om det var en annan som tagit hem den där vinsten! ;-)

Cup cakes



Jag vet att jag lovade recept, men ärligt talat blev de, enligt min smak, alldeles för mäktiga, dessutom kommer jag inte ihåg allt vi hade i.. ;-D
Men en liten bild på Annas och minas cup cakes kan ni allt få. Smak: choklad och banan.

Tvåårs mat

Andy och jag firade tvåårs-dagen i går, ett par dagar försent, men bättre sent än aldrig, som man brukar säga.. Dagen till ära bjöd jag på potatissallad och marinerat kött (färdigmarinerat när jag köpte det)

Du behöver:
Potatis
1-2 pkt gräddfil
1-1 ½ röd lök
1 pkt dill
Salt
Grovmalen svartpeppar

Gör så här:
Skala och koka potatisen tills den är mjuk rakt igenom (ca. 15-20 min), låt svalna något. Tärna potatisen och häll i en stor bunke. Hacka lök och dill och blanda med potatisen, häll sedan över gräddfilen tills du tycker att potatissalladen är lagom kladdig. Avsluta med att krydda efter smak. (OBS! Vill du kan du ha i någon matsked majonäs, något jag själv inte vill ha.)
Köttet är bara att skiva i centimetertjocka skivor och steka när potatisen kokat och svalnat färdigt.


Blev väl en rätt bra och somrig tvåårs-middag?! :-D
Andy åt i alla fall tills han blev övermätt så så tokigt kan det ju inte ha varit?!

Magen i fjärde månaden

Moa har tjatat som bara den på en bild på magen, därför, för att stilla hennes, och kanske någon annans, nyfikenhet tänkte jag att jag skulle publicera en bild på magen.. Dock är bilden från 3/7, och nu är det ju ett tag sedan, så pass länge sedan så att jag hunnit traska in i femte graviditetsmånaden! :-D Wiiihooo.. För varje dag som går, kommer jag en dag närmare mitten av graviditeten! ;-P

Kanske försöker mig på att ta en ny bild i helgen eller så, nu har jag alldeles för mycket magknip för att orka (gaser, tror jag), så ni får helt sonika nöja er med en gammal ;-P



Just nu sitter jag och lyssnar på Mozart så vi får en smart kotte :-D
Gjorde ett (eller två) test för att se vilket kön det skulle bli, båda var med kinesiska kalendrar och båda visade olika resultat! Hujedanemägen, det var ju inte vad jag ville.. Hähä..

Veteranbilar

Carolina och jag gästade Gammelvala under veteranbils-dagen, vilken är den i särklass mest besökta dagen under hela veckan, alltid.
I år såg jag minsann till att ta kort på flera av de uppställda bilarna, så här kan ni njuta av riktigt snygga och fula veteraner ;-P




Får ju inte glömma husvagnen, även en bild innifrån och så Carolina som posar utanför...


Även Konsum hade sin egen bil, på den tiden det begav sig.

Här diskriminerar vi ingen, även flygplan får vara med..

Och Carolina ville vara med på ett hörn, hon med ;-)

Fjärilsfingrar

I går när Carolina och jag låg ute i sjön och solade kände jag hur små fjärillar killade mig på insidan av magen, strax under där revbenen delar sig. Jag tänkte direkt: det är bebisen jag känner!! Och fick det senare bekräftat av farmor att det sannolikt var så. Så himla underbart! :-D Jag vet att det är rätt tidigt att känna den än, men eftersom det var ett sådant fladder, och farmor, som trots allt fött tre knoddar, också trodde att det var så, var det antagligen det.
Sedan, senare, kommer det ju kännas bra mycket mer, ju stabilare och större barnet blir. Men så häftigt att få känna att något lever där inne och frodas! Det var ren lycka! Ringde Andy och talade om vad som hänt och han tyckte också att det var jätteroligt ;-P Hihi...



I dag åker jag hem! Adjö lantluft, hej avgaser... :-S


Skit-SJ

Åh! Jag blir så SUR!! Skulle boka resa med SJ hem, upptäckte att det inte går att betala när man hämtar ut biljetten, utan att det måste göras direkt, via internet, eller med faktura! Hur dåligt är inte det då? Dessutom skulle jag ju låna pengar av mamma till biljetten, så uppenbarligen kan jag inte boka den själv heller, juste!

Vädret är riktigt dåligt i dag, regnet öser ner.. Blev inget fiske med Carolina heller.. Usch så uttråkad jag är för tillfället.. Mest för att det inte finns något att göra. Camilla och jag har kollat på två skräckfilmer så det orkar jag inte heller göra något mer, blev alldeles stel i nacken..

Nej, nu skall jag sluta klaga här och försöka hitta på något att göra ;-P

Är på Pettson, tyvärr utan Findus.

0-36fb8504305f83e1e94ce4a14eec3d83.png

Är på Pettson, tyvärr utan Findus. :(


Nävgröt med fläsk

0-3804863acf8f327c556a07567ece7b53.png

 

Nävgröt med fläsk och enbärsdricka! Mums

Ser kanske inte jättegott ut, men det ÄR det!! :-D En gång om året får man äta denna rätt, vilket är under Gammel Vala-veckan. (=Gamla världen)


Smultronstället

Vi var och badade förrut, Linda, Cathrine och jag. Cathrine gick tillbaka före oss, eftersom Linda kom ner så sent ...
På vägen tillbaka till Skogvik kände vi en starkt doft av smultron men kunde inga se, efter mycket letande hittade vi så stället där doften kom från; världens smultronställe!!! Blev att plocka många stora, röda bär. Dock blev det inget strå denna gång.

Orkar inte skriva mer nu för markören hoppar i texen så man börjar skriva mitt i en mening helt plötsligt, fruktansvärt irriterande! Så adjö så länge!! :-D

Katterna bus skall också åka med p

504ad3fc178f6de541321e530ad3d0bf.png

Katterna bus skall också åka med på resan, dock får de bo hos mormor o morfar i Ölme.


Vidrigt värre

Usch, var nere på ärende en sväng, typ slänga lite skräp och så pratade jag med Andy samtidigt. På vägen uppför trapporna tillbaka till kontoret började jag hulka, inget ovanligt i det. Men så, givetvis, bara för att jag var smart och tog med en smörgås till jobbet och drack en kopp te till så kom en massa upp. Och inte kan man ju spy rakt ut i trappen heller, hur trevligt är det att torka upp och gojsa med, liksom!? Nej, just det. Så jag fick hålla kvar det i munnen och springa uppför trapporna och in på toaletten för att bli av med det, samtidigt som Andy var kvar i luren. Men jag började ge ifrån mig en massa konstiga läten så han fatta vad som var i görningen och lade vänligt på efter det sedvanliga "puss o kram". Usch och fy vad ÄCKLIGT!! Det är tredje gången den här veckan (om man räknar söndagen till denna vecka) som jag kräks. Innan har jag inte alls spytt mycket och illamåendet gick över efter någon månad. Men nu tycks det alltså vara tillbaka, värre än någonsin tidigare. USCH! Det där hoppas jag inte på mer. Tur att jag tänk vara förutseende och ta med en spypåse på den långa bilturen i alla fall. ;-D

Någon som har något bra tips mot graviditetsillamående? Jag har redan åksjuketabletter och akupunkturarmband, men jag mår inte riktigt illa mer som att det kommer plötsligt.

Far & Flyg

Klockan 13,30 i dag bär det av till de värmländska skogarna igen! Förhoppningsvis blir vädret bra så jag kan sola och bada i en vecka! Äta nävgröt och fläsk också på Gammel Vala (=gamla världen). -Myyys-
Hem åker jag igen på fredag den 24/7, vilket är Andys och min tvåårs-dag! Wiihooo. Så blir väl att släppa av katterna, kanske ta en liten dusch och sedan åka till Linköping och fira en skvätt med Andy.. Vi vill gå på bio och äta på Wok Hörnan! :-D

Nåväl, Värmland först. Kommer bli stressigt som tusan efter jobbet. Först skall jag sluta, kl 13,00. Då blir det att slänga i sig lunchlådan på två röda och sedan cykla iväg, på vägen blir det ett stopp: Konsum; handla kattsand x2 samt kattmat.
Och så rullas det vidare hem, diska matlådan och packa ner katter och kylvaror sedan kånka ner allt och vänta på att mor & far kommer och plockar upp mig!

Datorn kommer jag inte ha med mig, eftersom min underbaraste Andy skall fixa den åt mig. Så blir väl en och annan mobilblogg om de kommer fram som de skall och så kanske jag får låna dator av någon kusin eller moster -blinkblink-

Kommer vara utan min gosegris och mina katter i EN HEL VECKA!! Vilket jag vet från tidigare erfarenheter inte är speciellt roligt.. Men det skall bli skönt med en veckas ledigt och avkoppling. Eftersom jag inte haft semester på nästan tre år känns det välbehövt!! Tar på krafterna och är antagligen mycket därför som jag är så trött hela tiden. Nu har jag inte semester men jag tar lite kompledigt :-D Får jobba igen det sedan under mammas och pappas semester då jag ändå inte kan jobba hos dem och därför skulle sluta kl 13 varje dag.

Nåväl, see you later ;-P

Fika på kontoret: långa farbrorn m

0-720a7559301e498e404807650cd8cab8.png

Fika på kontoret: långa farbrorn med hallonsmak! Sommarens favorit!


Vikarie

Blir att bli helt mammaledig från xCash till vintern. De skall börja leta vikarie så att de inte behöver oroa sig för att jag skall dra mig ur och de stå där och inte ha någon som sköter kundtjänst, bokföring, fakturering och allt som hör till det. Läskigt..
Tänk om denne vikarie är bättre än jag och de vill att den skall behålla jobbet.. Fast jag vet ju i och för sig inte vad som händer efter mammaledigheten, eller "ledigheten".. Förstår inte riktigt hur de kan kalla det ledighet, att ta hand om ett barn är väl ett jobb om något. Inte för att jag har någon erfarenhet annat än från barnpassning och dagispraktik, men jag har allt en hel del vänner och släkt som kan intyga att det inte är någon barnlek (haha, dåligt skämt, jag vet!).
Överallt ifrån får man höra att det inte går att föreställa sig och så vidare, så även om jag nu i mitt stilla inre sinne inte tror att det blir sååå jobbigt, och dessutom ganska kul, vet jag att jag nog kommer få andra åsikter när väl erfarenheten sätter sina spår.. Dessutom vet man ju inte om barnet åker på typ kolik eller någon annan läskig bebissjukdom!! DÅ kommer det nog inte gå så bra att jobba ALLS! För det har jag minsann hört många skräckhistorier om.

Fast ÅÅÅHHH så roligt det kommer bli att få barn, jag längtar så jag dööör. Kan inte låta bli att räkna dagar och veckor, så snart jag går in i ny vecka vill jag fira med pompa och ståt. Slitigt men roligt, det är nog så det kommer bli.. Men som sagt, vad vet jag!? :-D Hähä..
Jag vet i alla fall att jag älskar barn, och andras barn har jag kommit ytterst bra överens med, i alla åldrar, så förhoppningsvis håller min förmåga i sig till mina egna små liv. Det är jag lite nervös för, tänk om jag blir en dålig mamma?! Att Andy kommer bli en toppen pappa har jag inte det minsta tvivel om, men jag litar ju inte riktigt på mig själv, tänk om jag tröttnar? Och hur FAN kan man tröttna på sina egna BARN? Det vet jag inte, och jag förstår inte varför jag är rädd att jag själv skall göra det, men rädslan finns där ändå.. Jag är så rädd att göra FEL! Nåväl, ingen vet förrän det är dags...

Hungern sliter i mig!

Usch, klockan är bara strax efter 10 och jag är vrålhungrig! Får kanske börja ta med mig en smörgås till jobbet eftersom jag inte klarar av att äta någon långvarigt mättande frukost (en liten klick yoghurt med müsli) hemma så får jag väl se till att äta ordentligt när magen vaknat till liv och kan stoppa i sig en smula eller två. Som det är nu brukar jag inte stå mig till längre än 11, om jag har tur, sedan blir jag panikhungrig. Lunchen är först klockan 13 så jag måste alltså äta så jag står mig till dess. Nog för man inte behöver vara proppmätt men det är jobbigt när man mår illa för att man är hungrig!

Pyttsan, jag är ju inte VAN att vara hungrig, det här är faktiskt jättejobbigt!! Jag brukar kunna vara hungrig kanske en gång varannan vecka, och då för att jag ätit en kalasmåltid dagen innan, men nu får jag minsann känna på hur det känns att vara hungrig, att ha en fungerande hungermekanism som inte lärt sig att bortse från tom mage.. Hurm, kanske bra i och för sig.. ;-P

Nähä, får väl se, en kopp te kanske gör susen, fyller ju upp i alla fall en smula.. Hähä..

En och en halv månad kvar

Snart flyttar jag!! Woohooo!! Längtar verkligen till nya lägenheten, den är fin, stor och kommer med största sannolikhet inte att bli lika rörig som den jag har nu, då jag inte har plats för mina prylar riktigt.. Sedan kommer den kanske inte att bli vidare estetiskt tilltalande till en början, men det är sådant man får bygga på med tiden!

Är så exalterad inför flytten, skönt med att det blir innan man blir jättegravid, alltså, megastor mage och allt det där! :-D

Usch, jag skall försöka ta tag i mig själv men jag är så TRÖTT hela tiden. Orkar inte göra något annat än jobba och sova.. Kul liv.. Nej, just det och det är bara jag som kan ändra mig!! Därför skall jag göra det. Försöka i alla fall. Blir väl kanske bättre nu med en veckas välbehövd ledighet ;-P

Andy var och kollade på en barnvag

0-1e60aa7f4ab62884cb333f413c235a25.png

Andy var och kollade på en barnvagn i veckan, 1 år gammal, inköpt för ca. 8 000, vi får den för 800! Klart man tar den, jättefin ju. Duovagn med.


Vackert väder

Det fina vädret tycks ha återvänt, får hoppas att det håller i sig också! :-D Särskilt när jag åker till Värmland. En veckas ledigt, blir fint det!! Särskilt som jag inte hade någon semester förra året heller. Man blir lite slut av allt jobbande..

Tråkigt bara att jag jobbar till 16 i dag, så jag missar när det är som varmast, men man skall väl inte klaga, så länge man har ett jobb (eller två, som i mitt fall).

Önskar ibland att jag kunde ta med mig dator och telefon och sätta mig ute och njuta inte bara titta på genom fönstret..

Mina små myskatter ligger på varan

4eb0944b02a3efc83e5f4eb33f9a20b3.png

Mina små myskatter ligger på varandra och sover så sött! :-d


Andy borstar katterna, behövs inge

0-375be4672f0b5e17c3c95549da3809a9.png

Andy borstar katterna, behövs ingen tv när man får sådan underhållning!


ute i solen och går med Karla! Tyv

6d2dde3aba5cc22a35bf26a9a6a60615.png

ute i solen och går med Karla! Tyvärr fortfarande blåsigt.


Mjukstart

Okej, dagen började inte jättelugnt, cykelturen till jobbet var riktigt trälig! Blåste otroligt hårt, så jag var tvungen att ta i för att komma nerför en brant backe!!

Men väl på jobbet blev det att starta datorn, fixa en kopp persika/mango te och pilla lite i väntan på att datorn skulle laddas färdigt.




Bakis

Anna och jag bakar cup cakes med banan och chokladsmak. Lägger upp bilder och recept sedan. Kan i alla fall konstatera att smeten var larvigt god!! Och så har vi haft i kolasås också, hähä.. Riktigt snaskigt skall det vara när systrarna Feucht sätter igång! :-D

Näpp, dags att kolla muffinsarna!

Pest eller kolera!?

Jag fick låna två par byxor av mor min i strl 38, ena paret är stretchbyxor, vilka jag använt flitigt under graviditeten, eftersom jag inte kan ha mina egna byxor längre. Nu sitter de byxorna åt i midjan, vilket gör att jag mår mycket illa. Därför har jag börjat använda det andra paret, samma storlek men inte stretch, och därför enorma i midjan. Detta gör att jag hela tiden tappar byxorna när jag går. Använd skärp, då! Kan man ju tycka. Men som sagt, jag klarar inte av något som sitter åt i midjan, och då heller inte något skärp som håller byxorna uppe! Vad göra?
Må illa eller gå runt och tappa byxorna? Jag väljer alternativ två, även om det känns lite som pest eller kolera. Kan ju faktiskt hålla byxorna uppe med händerna när det kniper. ;-P

Har två par mammabyxor, ett par trekvarts och ett par vanliga långa. Dock är båda i mjukismaterial och därför inget jag vill gå till jobbet i. Inte ännu i alla fall, senare i graviditeten är det väl oundvikligt, eller inte oundvikligt kanske men i alla fall vad man föredrar.. Jaja, inte vet jag, sådant som märks när den dagen kommer ;-P

Pyttsan!

Skickade in ett mobilinlägg i går, för att prova.. Tydligen kom det inte fram! Nu vet jag ju, efter att ha läst på flera andra bloggar, att det brukar strula, men man kan ju tycka att det första skall gå i väg så man vill göra fler!? Äh, fisbajsblogg.. Hähä..

Regnet öser ner här ute, så blev att fuska och åka buss i morse. Ingen lust att bli sjuk en vecka innan jag har ledigt. Andy kanske smittar mig, i och för sig, då han har gått och blivit rejält förkyld! Hoppas han mår bättre snart..

Känner mig lite handfallen, vet inte riktigt vad jag skall ta tag i, till att börja med. Nåja, bättre att arbeta kanske än sitta här.. ;-P

Stressigt

I dag har jag larvigt mycket att göra på jobbet, varför kommer allt på en gång? Kommer inte hinna med allt i dag i alla fall, resten får göras under återstoden av veckan. Om ni undrar hur jag då hinner med att skriva en sväng här, kan jag tala om att jag väntar på några utskrifter för att kunna fortsätta arbeta, så en liten vers har jag allt tid med här :-D

I dag blir inte mycket att göra, ska jobba till 13, sedan sjukhuset och samtal där och så hem och pilla dator. Skall kopiera över alla bilder till DVD-skivor så att jag kan fixa i ordning på datorn.. Eller mja, Andy skall fixa.. Hähä.. Mitt lilla geni ;-)

Illamåendet kommer och går, dock har det blivit värre på sista tiden.. Trodde det var runt den här tiden i graviditeten som det skulle börja gå över, i stället har det bara blivit värre! Får börja med mina akupunkturarmband igen, de funkade ju riktigt bra!
Huvudvärken bev bättre sedan jag började med järntabletterna i alla fall, vilket är mycket skönt.
Nu ska ni inte tro att jag bara sitter och gnäller och tycker synd om mig själv, för jag tycker det är värt allt detta, till och med att kroppen är helt sabbad för all framtid (hormonbristningar på låren är inte tjusigt!!), dock anser jag inte att man skall skönmåla allt heller, jag säger bara som det är i mitt egna lilla diskussionsforum ;-P Sedan om ni inte tycker att det är skoj får ni väl vända er någon annanstans ;-) Hääh,, Nåväl.. Magen börjar i alla fall bli mer gravidformad, vilket är kul, ser inte lika oformligt stor ut som tidigare. Och snart är jag halvvägs igenom. Går in i vecka femton i morgon, vilket innebär att det bara är 5 veckor kvar tills halvlek! GÖTT!

Minnesgudstjänst

Andy och jag sitter och kollar på Michael Jacksons minnesgudstjänst. Riktigt rörande får jag väl säga, en och annan tår försökte smita iväg och nu står familjen Jackson och talar, vilket blir ännu mera känslosamt. Hujedanemig, mina graviditetsnerver klarar inte sådant... Fint att alla bröderna jackson har en varsin silvervante på sig. Är ju verkligen en Michael Jackson-symbol. 
Väldigt fint allt i alla fall, och "diplomet" han fick med den nya kongress punkten att Michael Jackson alltid skulle vara en ikon och stor förebild var väldigt fint. Men som kommentatorerna sagt ett par gånger: orden som sägs här borde kanske ha sagts när han fortfarande levde. Han hade nog behövt höra dem och veta att alla dessa människor stod bakom honom. 


På tal om minnesgudstjänst fick jag besked om Meffes begravning i dag. Givetvis kommer den vara den enda vecka jag inte är hemma! jag vet inte riktigt vad jag skall ta mig till. Känns så orättvist och nej, jag menar inte att den skall anpassas efter mig, snarare att ödet skrattar mig i ansiktet.

Nåväl, back to the tellie.. Nu står dottern och håller tal.. Usch så hemskt sorgligt!!

Rackarns tur

Skulle bege mig till jobbet i morse. Letade som en tok efter cykelnyckeln, vände ut och in på väskan, rotare igenom fickor och överallt tänkas kunde. Samtidigt försökte jag att inte tappa något på den blöta marken.
När allt var genomletat gav jag upp och tänkte bege mig tillbaka upp i lägenheten för fortsatt letande. Men så slog en tanke mig: Titta i låset.... Sagt och gjort och vad har inte klantarsel-Fiia gjort? Mjo, glömt ta ut nyckeln i går när hon kom hem från jobbet, blöt som en dränkt katt!! Nåväl, hade en nesla tur som inte blev av med cykeln i alla fall, och även om den är kass är jag faktiskt glad över det! :-D

Duktiga

Andy och jag har varit jätteduktiga i dag, vi har städat min lägenhet och dammtorkat och sådana tråkiga saker, börjat packa lite också inför flytten, ligger ju så mycket som inte används framme.. Onödigt. Dessutom vill jag ha någorlunda snyggt när det blir dags för visning och så där..

Blev bjudna på kinamat av mamma och pappa med, snaskigt! :-) Tyvärr har jag ingen vidare aptit så det var svårt att äta men blir matlådor till Andy och mig.. Najs.. :-D

Innuti min mage

Andy och jag var på ultraljud i tisdags, var riktigt kul!! Är ju i vecka fjorton nu så det är inte längre något embryo, utan ett riktigt litet foster, en bebis! Den levde loppan där inne och var riktigt envis, barnmorskan (eller vem det nu är som utför ultraljuden) hade världens problem med att mäta blåsan i nacken så hon kunde göra KUB-testet.
Den blev skitsur när hon tryckte ultraljudsmojängen hårt mot magen och började boxa mot det, såg jätteroligt ut!! :-D Hähä.
KUB-testet gick i alla fall bra, risken för störningar var mindre än en på 20 000, vilket känns som mer eller mindre obefintligt!

Och jaa, jag är redan stolt så jag svämmar över, och kommer därför här att visa er de bilder vi valde från ultraljudet:


Okej, syntes inte så väl vad det stod, men jag hade markerat hjärtat och kisseblåsan.. :-)

New category

Jaha, för er som missat det är jag ju på tjocken. Därför tänkte jag tillägna en egen kategori för detta, nämligen Fiia på Tjocken. Eftersom jag egentligen inte vill prata om annat än mitt havandeskap är risken stor att jag kan bli lite tjatig, men jag hoppas ni står ut.

Jag vill BADA!!

Usch vad badsugen jag är! Jag tror dock inte att det är så varmt i sjön, men pool är det inget fel på heller. Man tager vad man haver, så att säga ;-P
Skall nog ringa runt lite och se om jag hittar någon som är sugen på att åka och bada med mig efter jobbet..

Höho..

Motsägelsefullt

One bright day, in the middle of the night,
two dead boys got up to fight.
Back to back
they faced eachother,
drew their swards and shot eachother.
A deaf policeman heard the noise,
and came over and killed the two dead boys.
If you don't belive this lie is true,
ask the blind man, he saw it too!



Hähä, tycker den är lite skojig, var bästis-Patrik som lärde mig den, när han fortfarande stod att finna! :-D



RSS 2.0