14. Charlotte Perrelli

Förvånansvärt nog ligger inte Charlotte Perrelli högre upp på listan än nummer 14. Med tanke på att hon är känd sedan länge och folk tycks älska att läsa allt om kändisars vardagsliv.
Nåväl. Bloggen i sig är väl inte så speciell, mycket bilder, relativt lite text (förutom på frågestunder). Ganska trist design, och bilderna är mest staplade på varandra, utan något roligare "fix" innan. Stavningen varierar men är i det stora hela ganska dålig. Ganska mycket förkortningar, slarvstavningar och det där med stor bokstav i början av meningar är det lite si och så med.
Perrelli tycks, allt eftersom, bli mer och mer inspirerad av andra bloggar och anammar några av de vanliga ämnena att skriva om (te.x. "Dagens outfit"). Språket är inte särskilt varierat, men hon skriver ganska roligt och berättar om saker som sker bakom kamerorna utan att visa på några egentliga spärrar för vad som "får" och "inte får" sägas i en privat blogg för en offentlig person, den käns privat! Eftersom Charlotte Perrelli är känd även internationellt har hon lagt in en översättningsfunktion, vilket jag tycker är väldigt bra! Bloggen har hon haft sedan mars 2008, dock är den sedan slutet på mars/början av april flyttad och finns att följa om ni klickar här. Den nya bloggen är mycket snyggare och känns mer välarbetad. Den gamla hade bara en kategori, medan den här har fler att välja bland, så att man som läsare kan välja de man själv är intresserad av.
Längs listen på höger sida finns ett snyggt kollage av bilder på henne själv i olika situationer.
Dock är det ju bloggarna här på blogg.se jag skall recensera, och Perrellis blogg här får tyvärr inte mer än 6 av 10.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0