Djupt besviken

Kvällen gick inte alls bra igår. Först hade vi problem att hitta kliniken då den är inhyst i samma byggnad som ett hotell, dock utan någon skyltning utanför hotellet.
Efter att ha gått gatan fram och tillbaka otaliga gånger beslöt vi att gå in på hotellet och höra i receptionen om de visste var vi skulle. Väl innanför hotellets väggar har de en stor affisch som talar om att här hittar man Addoc Hospital, vilket är dit vi ska. En liten skylt talar om att detta finns på plan 3, så vi tar första bästa hiss och åker upp. Vi kommer till en liten hall där alla dörrar är låsta. Då försöker min kära far ringa det nummer som står angivet på Eniro, utan att lyckas; numret finns inte! Det börjar lukta en aning bluff, men vi är ett envist släkte och ger därför inte upp i första taget. Därför åker vi istället ner igen och frågar i receptionen. Det visar sig att vi tagit fel hiss!!
När vi kommer upp finns ett mörkt väntrum och n obemannad reception, vilket inte känns sådär jättebra. Mamma åker ner igen när vi väntat i 15 minuter för att höra med hotellreceptionisten om hon vet om alla gått hem från dagen, eller om det borde varit låst i så fall. Det borde varit låst i så fall, är receptionistens svar.
Pappa försöker ringa igen, numret finns fortfarande inte.
Klockan 21.20 tänker mamma, att hur ologiskt det än är, kanske det går bättre om hon ringer från sin telefon. Och hör och häpna: hon får kopplingston, signaler går fram och slutligen svarar en kvinna som bekräftar att mamma ringt rätt. Hon talar även om att personen vi har ett möte inbokat med in är där!
Summan av kardemumman: Vi får åka hem igen, vi skulle höra från dem idag, och få svar på vad som gått fel! Ingen konsultation igår. Mer nervöst väntande.

Är det någon som haft med Addoc Plastikkirurgi att göra tidigare? Någon som vet hur det är där? Om det är något att lita på? Känns ju onekligen skumt det här och inte särskilt professionellt heller!

Kommentarer
Postat av: Linda

Va konstigt! Och framför allt dåligt. Hoppas att det bara var en dålig inledning, att allt flyter på nu. Håller en tumme. Kramar

2009-04-21 @ 11:33:20
URL: http://lindawill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0