Nu är det snart dags

Med förvärkar och en mage som är stor som en badboll är det svårt att undvika att tänka på dagen som närmar sig. Förhoppningsvis nästa år, men snart som attan ändå. Ska bli väldigt skönt att inte vara gravid mer, att få lära känna knytet i magen och se vad det är för liten filur som gömmer sig där inne. Men samtidigt väldigt nervöst!
Fick 3000 kronor att handla för till hemmet av mamma och pappa i julklapp, så i dag har vi handlat frys, då den jag har är alldeles för liten, samt ett ordentligt skötbord med skåp och tillbehör. Satte upp det förut och visst var det stort, men fint och stabilt. Mycket nöjd. Så nu är allting färdigt inför nedkomsten. Enda vi behöver är sängkläder, men Andy skall höra med sin syster om hon har som hon vill sälja eller låna ut. Så skall jag sy ett förhänge till skåpet som är öppet, vi struntade i dörrar eftersom man vill åt blöjor och sophink snabbt när man byter blöja på fisunge.. :-)
Ska bli så roligt, och arbetssamt, det här, ser verkligen fram emot det. Iiiihhh.. :-D

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hejsan gumman! Jess, det stämmer bra det :) Imorrn har jag gått halva vägen redan. Det är beräknat till den 24 maj :) Riktigt skönt att slippa gå höggravid under sommaren.. :)

Jag mår bra, äntligen! Har inte mått speciellt bra alls innan.. spytt i flera veckor. usch.. Just nu spänner det mest bara.. :) Ja det är helt underbart! Nu när man börja känna bebisen oxå :)



KRAM

2009-12-28 @ 10:08:02
URL: http://chokladegott.blogg.se/
Postat av: Kevins mamma

ÅÅ, hoppas att allt går bra vännen :)

2009-12-28 @ 20:08:52
URL: http://mammasofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0