15. MINI

Bakom bloggen hittar vi Caroline Lundh, 21 år, bor i Skåne och arbetar som modell samt studerar juridisk översikt.
Lundh skriver om kändisar, resor, modellandet, mode och allmänt om sin vardag. Hon startade bloggen i september 2006.
Bloggen är fylld av både amatör och mer professionella bilder, vilka är roliga att titta på. Hon tycks alltid ta kort på dagens klädval.
Designen är väldigt minimalistisk och snygg, dock inte headern som är rörig av det bildkollage hon lagt in där. Tyvärr är det lite för mycket reklam, så det tar lång tid att komma till valmenyn.
Caroline Lundh har lagt in olika huvudrubriker där hon samlar in de kategorier som passar. Så det som tillsynes är en enda lång rad med ca 50 olika kategorier blir snyggt och smidigt sorterade när man inte befinner sig på startsidan.
Språket är mer eller mindre korekt och hon tycks vara noga med att stavningen skall vara rätt, anväder ett enkelt språk som passar bloggen.
Rubrikerna är ganska fantasilösa och bidrar inte till att man vill läsa tillhörande inlägg, i vissa fall har hon även bara benämt rubrikerna "Rubrik" eller liknande.
I vissa stunder verkar hon massproducera innehållslösa och omotiverade, allt för att vara så aktiv som möjligt. Det inte sagt att det finns många intressanta inlägg också! Jag kan nog förstå varför bloggen är så välläst, många drömmer om modellyreket och intresserar sig för det. Den här bloggen är även lite som en tjejtidning vilket nog bidrar mycket till intresset för den. Betyget blir 7 av 10.















































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0