16. EmsEdge

Bakom bloggen hittar vi Emma, arbetar som designer i Stockholm. Bloggen har hon haft sedan november 2008 och till en början tillsammans med pojkvännen och DJ'n David. Dock tycks han inte längre delta i deras gemensamma projekt som det till en början var menat som, när de skaffade bloggen. 
Det är lätt att anta att Emma arbetar som modell men någon bekräftelse på antagandet står inte att finna (mig veterligen). Står överhuvudtaget väldigt lite om personen bakom bloggen.
Inläggen innehåller ett fåtal illa stavade meningar som kompenseras med en snygg bild, ofta helt skild från textens budskap. Designen är enkel, stilren och riktigt snygg! 
Rubrikerna är mycket kreativa, tyvärr säger de ingenting om vad inläggen sedan visar sig handla om. Lite tråkigt, för de ger ofta en bild av en lite djupare tanke som helt spolieras med tillhörande andefattiga text. 
På senare tid förekommer alltid "Dagens låt" med en länk till låten, vilket är en ganska rolig idé. (Möjligen är det där David sätter sitt deltagande spår i bloggen, jag gissar bara). Få men innehållsrika kategorier, som är fyllda av inlägg som passar in under vald kategori. Mycket enkelt att hitta det man söker och Emma erbjuder. 
Fotografierna som visas är ofta artistiska och mycket vackra! Det syns att det inte är ovana fotografer som tagit dem. 
Slutligen till betyget som blir 6 av 10.  Jag hoppas verkligen att hon kommer komma in mer i rollen som bloggare och bättra på sina brister, då hon har stor potential!








EmsEdge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0