Knivlisa

Det här är bloggen för dig som gillar att skratta! Knivlisa skriver om möten med kändisar, nattprat och samtal med kunder, och mycket mycket mer. Allt samlat under olika kategorier, som vore de kapitel i en humorbok, typ "Hi hi, världens roligaste skämt", eller något liknande. Med skilnaden att detta är riktiga upplevelser! Knivlisa är 29 år och bor i Stockholm, jag tror hon arbetar på Expressens bilageavdelning (har stått något om det i bloggen). Hon använder språket riktigt och stavefel förekommer i regel inte. Om Björn Gustavsson är Sveriges roligaste man, måste Knivlisa vara Sveriges roligaste Kvinna! Magmusklerna får ingen vila när man läser hennes blogg och alla roliga dialoger mellan henne och andra, kända som okända!
Designen på bloggen är stilren och snygg, inget onödigt plåtter. Det är lätt att hitta då alla inlägg är placerade under en specifik kategori.
Hon är noga med att ange källan till sina bilder om hon tagit dem från någon annan, något som ofta saknas hos andra bloggare. 
Bloggen har funnits sedan februari 2007 och har under tiden fyllts med oräkneliga roligheter. Knivlisa uppdaterar bloggen varje dag, vilket gör den intressant att följa, då man vet att man kan räkna med någon rolighet varje dag! 
Med dessa ord sagda, kan jag stolt meddela att den första att få 10 av 10  blir Knivlisa!
Rekommenderas starkt för dig som behöver ett gott skratt! Hon vet hur man bjuder på sig själv till 100%!







Som Marian Keyes, fast roligare!


Kommentarer
Postat av: Dennis

Lisa med Kniven är bäst, ingen protest!

2009-03-21 @ 18:42:05
Postat av: Robin

Hörredu ditt lilla sockermonster, de fluffiga små uppblåsbara kuddarna är köpta på rusta och finns i olika färger (tror de finns kvar i sortementet), och det är bra att du låter din fantasi flöda och säga arraksbollar om dem =P Haha tossig du är Kram

2009-03-22 @ 00:45:26
URL: http://catwalker.blogg.se/
Postat av: knivlisa

ÅÅÅHHHHH TUUUUSEN TACK!!!! Jag blir jätteglad!!

2009-03-22 @ 09:46:18
URL: http://knivlisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0