Smycken, Fiias bästa vän?

Mina senaste alster, larvigt billiga efter att rabatten var dragen! Cocoo har ett brett sortiment med mängder av udda, riktigt roliga, smycken, till ett hel najs pris! Dessutom är hon som sköter det där väldigt trevlig och serviceminded! Leveransen är väldigt snabb, och man kan ställa sig i kö för slutsålda varor, så talar hon om när de åter finns i lager och skickar dem i turordning enligt väntelistan!



Kommentarer
Postat av: Your Dream Closet

vad gla djag blir tjeje, tack :) har faktiskt aldrig skickat efter från nelly tidigare men vad jag hlört från mina väner brukar det gå fort ! men u har de väl överflöd av beställningar denna vecka, så nu kanske det tar 4-5 dagar skulel jag tro :)

2009-03-27 @ 13:33:57
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: Your Dream Closet

haha vad söt du är, men jag håller med dig helt oh hållet. Alltså man jobbar för en sak, och det är för att kunna hadla det man vill, oh då tyker jag asbolut att det är värt det :) väldigt smart av nelly också att ha denna fria-frakt vecka just löneveckan, de har nog tjänat en massa på detta skulle jag tro ;)

2009-03-27 @ 13:35:17
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: Your Dream Closet

Du frågar eakt rätt person kan jag säga för jag själv har jätte lokigt oh frissigt hår IRl, baar det att jag rakpermanentar och plattångar, och öser i bra produkter i mitt hår, just för att få det glasngit oh fint. vet att man inte ska borsta håret när det är blött men det gör jag själv med, tack vare att mitt hår okså formar sig efter det. ett tips är att använda mycket silikondroppar i håret när det väl torkat, det gör att håret inte blir torrt, yvigt och frissigt, uta lockarna håller sig fina och "naturliga". Hårserum/silke/silikon finns att köpa överallt och i en massa olika märken. Men jag skulle rekommendera Björn Axèns hårserum som fins att köpa på Åhlens för 145kr. Finns oftast bakom diske, så man brukar få fråga efter dena produkt.



Ett frissigt hår tar lång tid att vårda oh få fint igen, oh lättast brukar vara att börja ditrekt i duschen. Köp bra schampo och balsam från frisör (eller Björn Axèns schampo oh balsam på åhlens) det gör håret mycket mycket finare än vanligt schampo och balsam som finns i vanliga livsmedelsaffärer. Du kommer märka stor skillnad på ditt hår



Koll min kategori "hår -produkter" så får du en massa tips på bra hårprodukter :) har skrivit en massa om just Björn Axès produkter tack vare att jag själv använder de oh älskar dem, mitt hår är så myket finare sen jag började med de.



Åh vad glad jag blir tjejen du gjorde just min dag :D Du får jätte gärna recensera min blogg om du vill <3

2009-03-27 @ 13:41:51
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0