Your Dream Closet

Prenumererar du på dyra veckotidningar?
I så fall kan du sluta och istället börja prenumerera på Your Dream Closet, för att få uppdateringar om mode, skönhet, kändisar och allt annat som finns i vanliga tidningar, varje dag!
Maria Rydberg heter tjejen som ligger bakom denna exceptionella modeblogg. Hon är 20 år och startade bloggen i oktober 2008 med tanken att den skulle vara en anonym blogg som bara handlade om mode/skönhet, tips och råd. Detta övergav hon sedan och började publicera lite mer personliga bilder, men utan att ge upp mode/skönhets delen.
Som läsare till Rydbergs blogg bjuds man på visning av kläder, råd och tips om olika produkter, skötselråd för hud, hår och naglar, uppdaterade erbjudanden som olika butiker har och smått och gott om kändisars havanden, göranden och framförallt klädstilar.
Bloggen är fylld av fina bildkollage och källor till lånade bilder finns alltid noga angivet. Även källor till lånade texter finns med, klart och tydligt! Designen i övrigt är minimalistisk, stilren och snygg, mycket funktionell. Alla olika kategorier är uppdelade, ungefär som indelningar i en tidning.
Ganska mycket stavfel och särskrivningar, tycks dock snarare bero på okunskap framför slarv. Tyvärr sänker de omdömmet något.
Maria Rydberg svarar på frågor och övriga kommentarer, snabbt och så utförligt hon kan.
Betyget för denna blogg var nog det svåraste betyget jag satt hittils, kan inte riktigt bestämma mig för 8,5 eller 9 av 10, men jag kan lova dig att du inte blir besviken om du ger upp dina veckotidnings prenumerationer för denna blogg!







































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0