7. vimmelmamman

Lotta Gray är 42 år och reporter på Se & Hör. Hon lever tillsammans med maken Threst och sonen Lennox (3,5 år) i Stockholm.
Lotta Gray skriver om sitt liv som mamma blandat med det glammiga livet på galor och annat hon måste gästa i sitt arbete, bloggen är ganska sorglös tills en dramatisk vändning kommer i maj 2008, då hon får diagnosen tarmcancer. Det blir en otroligt smärtsam och krävande resa hon tar med läsaren på, helt utan censur! Inläggen är långa och välskrivna, med endast ett fåtal stavfel. Hon skriver ytterst rörande och väldigt starkt och uppriktigt ärligt.
Vill du läsa den här bloggen rekommenderar jag dig att göra det när du har gott om tid och ork, innan du ger dig i kast med den, den är ytterst krävande, även av dig som läsare, då den tar dig med väldigt djupt!
Gray startade bloggen i februari 2007, designen passar ytterst bra till bloggen, då den lättar upp stämningen genom att visa en lycklig familj, språket är välanvänt och hon kan verkligen formulera sig, tyvärr har hon inga kategorier vilket gör att hon inte får full poäng men betyget slutar ändå på 9,5 av 10!




Kommentarer
Postat av: Jonesy

Du är fuskig! Fusk, fusk, fusk! Fyyy... ;)

2009-05-27 @ 12:25:31
URL: http://jonesythekatt.blogg.se/
Postat av: Jonesy

Hahaha! Nog för att jag har en jättebra pojkvän... Men känd för små presenter är han inte riktigt ;P

2009-05-27 @ 12:35:30
URL: http://jonesythekatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0