8. 17 år och trebarnsmamma! (18 nu)

Det här är den första blogg, av någon jag inte känner, som jag började följa. Becka heter tjejen bakom bloggen, hon är 18 år och bor tillsammans med sambon Christoffer och deras tre barn, Tindra (2 år) och tvillingarna Tuva och Enya (ännu inte fyllda ett) i Valdemarsvik.
Språket är bra och varierat, dock väldigt enkelt. Stavfel förekommer, dock färre än tidigare, dessutom ber hon läsarna om hjälp för att bli ännu bättre på att stava.
Becka har precis flyttat från blogg.se till Spotlife, vilket har medfört att kategorierna hon tidigare hade, nu saknas. Något tråkigt. Designen är i övrigt väldigt mysig och somrig och passar bloggen perfekt.
Det är en positiv och glad blogg som handlar om vardagen för en ung småbarnsmamma. Man blir glad av att läsa den och väldigt sugen på egna barn. Hon skriver även om fördomarna hon möter som ung mamma och hur andra mammor reagerar och agerat mot henne i jämförelse mot andra, äldre mammor. Becka bevisar gång på gång att man som ung mamma inte behöver vara sämre än någon annan och visar upp glada och friska barn med ett stort och stolt mammahjärta. Betyget för den här underbara bloggen blir 8,5 av 10.



Kommentarer
Postat av: mammabecka

Tack! Vad roligt :)



Jag ska prata med Spotlife om kategorierna. Har själv funderat på det.



KRAAAM :)

2009-05-28 @ 18:12:35
URL: http://mammabeckas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0