Otursmorgon

I dag gick inte saker så där jättebra för mig på morgonkvisten. Det började med att jag gick ut och solen strålade, härligt! Så skulle jag låsa upp min cykel och hittade vederbörande liggandes på marken! Och jag kan tillägga att det inte bara lagt sig för att sova, någon hade knuffat den! (Denna någon vill jag gärna få tag i och ställa mot väggen.)
Grejen med min jättefräsiga hightech cykel är att den bara funkar på en växel, annars hoppar kedjan och man kan inte ta i när man trampar för då snurrar bara pedalerna, såtillvida, som sagt, man inte har på den fungerande växeln. Nu var det ju som så att den hade hoppat ifrån denna svårfunna växel i fallet, när den slog mot marken, så halva färden till jobbet vinglade jag fram när jag försökte få min knattrande cykel att bli tyst och hitta rätt växel, så jag kunde dra på lite.
Halvvägs till jobbet, i en nerförsbacke, slutade tramporna fungera! Det blev helstopp, de gick inte att röra! Så jag stannade i en korsning för att på allvar ge mig i kast med växlarna och titt på tusan; -jag lyckades få in rätt växel och kunde lyckligt cykla vidare till jobbet, utan fler missöden!
Jag kan ju tillägga, i det där med oturen, att min träningsväska åkte in i hjulet hela tiden, tills jag virade handtagen runt handleden så blodet med nöd och näppe tog sig fram, så nu har jag ett vanprydande hål i väskan!



Rör inte min cykel!

Kommentarer
Postat av: Annie

vilken otur du har!

2009-05-08 @ 10:41:58
URL: http://nuckan.blogg.se/
Postat av: Annie

hahaha jaa de förstår jag

2009-05-08 @ 17:05:25
URL: http://nuckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0