Fiia är snäll

Mamma gnällde över att jag inte uppdaterade bloggen något i går. Så i dag får jag väl göra det då, även om jag kanske känner att jag inte har mycket att säga.. Mer än att recepten på maten jag lagt in kommer upp under helgen. Är oplanerad både lördag och söndag, så det skall jag säkerligen hinna med. Bara jag blir av med en smula av latheten.. ;-P
I kväll skall jag leka med Emma, vilket skall bli riktigt skojigt! Dock vet vi inte vad vi skall hitta på än. Om det blir film, matlagning eller tjejkväll.. Eller bara en fika.. Vi skulle bestämma det sedan när vi ses.
I går var det exakt två månader till beräknad nedkomst, så i dag är det alltså mindre än två månader kvar! Woohooo!!! :-D Ska försöka slänga in en magbild under helgen också, så ni får se hur stor den är. Jag förstår faktiskt inte, enligt kurvan på Symfus Fundus-måttet, har jag "liten" mage, jag ligger nämligen under det helt ifyllda strecket, om man går efter mitt senaste BF-datum, själv tycker jag att magen är enorm (vilket mamma håller med mig om) och bara är ivägen. Hur måste det då inte vara för dem som ligger över strecket, de borde ju inte kunna röra sig nästan, eller?! Nåväl.. Än så länge får jag på mig strumporna i alla fall, även om det pustas och frustas endel. ;-)
För tillfället sitter jag på jobbet, har inte jättemycket att göra, och försöker väl mest få tiden att gå. Kommer bli hektiskt nästa vecka, vilket jag ser fram mot. Roligt att ha mycket att göra. Är ju bara november ut, sedan är det dags för mammaledigheten. Nervöst..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0