Jag tyar inte mer

Nu får det vara nog, för jag orkar inte mer. Sedan vecka 17 har jag kräkts flera gånger i veckan, nu är jag i vecka 30, i morgon går jag in i vecka 31, vilket innebär att jag kräkts i 14 veckor!! Detta är antagligen på grund av sur mage, den känns väldigt sur. Som en het boll av syra mellan halsen/svalget och magsäcken. Och så är det ju hostan också, som jag haft i snart fyra veckor, hostar så att jag kräks, vilket ofta får till följd att magen gör uppror och börjar kasta upp maginnehållet i kaskader.
Detta gör att jag får väldigt svårt att sova. Så fort jag rör på mig börjar magen avge sina sura syror längs med halsen. Mamma brukar alltid säga att jag skall städa toaletten när jag har svårt att sova, för det är så tråkigt så bara tanken på det. I går erfarade jag att detta var fel! Var nämligen så att både toalett och badkar var i akut behov av rengöring, efter att magen revolterat igen, så det fick jag sysselsätta mig med där, mitt i natten. Rent och fint blev det i alla fall. Luktade gott med av allt rengöringsmedel jag var tvungen att ha.. Hähä.. Dessutom var det gårdagens tvätt nummer två av toaletten, eftersom lunchen inte fick stanna kvar. Blev att tvätta lite toalett då med. Kan jag se det som en positiv bieffekt kanske? Stans mest vältvättade toalett? Nää, känns som det inte spelar så stor roll, jag vill bara sluta kräkas! Är så trött på det. Dessutom missar jag ibland jobb för att jag måste sällskapa med stolen.. Inte bra..

Nåväl, får väl kolla om det finns något att göra mot magstackarn, så den blir en smula bättre, är ju inte bra att den håller på på detta viset. Vore skönt att veta varför jag har dessa problemen med. Kanske gå till en magdoktor?

Kommentarer
Postat av: Jonesy

Oj.. Skorna hade jag glömt! I helgen kanske? Om du kan...

2009-10-20 @ 11:43:58
URL: http://jonesythekatt.blogg.se/
Postat av: Jonesy

Men.. Jag är ju sämst på att plannera sånt ju! Bättre om du plannerar och påminner mig förmodligen ;)

2009-10-20 @ 16:06:49
URL: http://jonesythekatt.blogg.se/
Postat av: Jonesy

SV: Ja, det kanske kan funka... Om lördag är kört för dig alltså :)

2009-10-21 @ 09:47:20
URL: http://jonesythekatt.blogg.se/
Postat av: Jonesy

SV: Jobbig tid... Tidigare eller på fredag?

2009-10-21 @ 10:41:38
URL: http://jonesythekatt.blogg.se/
Postat av: Brutala Bloggen tackar för din sjukt intressanta kommentar!

hahhahha FÖRLÅT! Jag är själv livrädd för förlossning fast jag inte ens är med barn!



angående bi har du säkert helt rätt i det du säger, men jag tror inte det ena utesluter det andra. Dumma bi-inflation! haha

2009-10-21 @ 10:59:07
URL: http://metrobloggen.se/ruv
Postat av: Jonesy

SV: Fredag efter 16 funkar finfint :)

2009-10-21 @ 11:15:05
URL: http://jonesythekatt.blogg.se/
Postat av: Emilia

Visst var den fin! Vi hittade en ännu vräkigare i samma hus sen... bara några miljoner, det har man ju i spargrisen. =P

Jaa du, idag är jag upptagen men vad sägs om imorgon eftermiddag? Vad jag vet ska jag inte jobba då men skenet kan ju bedra... Passar det dig annars?

2009-10-21 @ 11:24:40
URL: http://emiliaq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0