Panerad fisk med potatis och Hollandaisesås

Vi fuskade lite och gjorde påssås, men jag gjorde en annorlunda panering, och därför tänkte jag ta med det receptet här, även om det var fusk.



Du behöver:

4 fiskfiléer, valfri vit fisk
Mjöl
Vatten
Rapsolja
Ströbröd
Salt
Vitpeppar

Gör så här:

Blanda vatten och olja i en djup tallrik. Ungefär hälften vardera.
Blanda mjöl, ströbröd, salt och vitpeppar i en annan djup tallrik.
Vänd filéerna först i vatten/olje-blandningen, sedan i mjölblandningen.
Stek i panna tills köttet är fast och vitt och paneringen fått en fin fär, tar bara ett par minuter på varje sida.

Servera tillsammans med kokt potatis och hallandaisesås.

Smaklig måltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0