Quorngryta



Du behöver till två personer:

250g quornfärs
200g kesella (1 burk)
200g vitkål
1 st gul lök
2 msk tomatpuré
3 dl vatten
1-2 tärningar grönskaksbuljong
2 tsk sojasås
Rapsolja
Svartpeppar
Oregano
Gurka
1 burk majs

Gör så här:
Hacka löken och fräs på svag värme, blanda i färsen och fräs tills den fått fin färg. Ca. 3-4 minuter.
Strimla vitkålen och blanda tillsammans med färsen. Koka vattnet och lös upp buljongtärningarna i det, häll över färsblandningen, låt koka 10 minuter. Smaka av med soja, tomatpuré och kryddor.
Servera tillsammans med majsen och tärnad gurka.

Smaklig måltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0