Torsk med tomat och kesellaröra



Du behöver för två personer:

200 g torsk
1 hårdkokt ägg
1 fiskbuljongtärning
3 dl vatten
100 g vitkål
1 morot
½ dl kesella
½ rödlök
1 tomat
1/4 dl frysta ärtor
Persilja
Citronpeppar
Basilika

Gör så här:
Koka upp vattnet med buljongtärningen. Lägg i fisken och låt den sjuda på svag värme tills den är vit och fast, ca. 3-4 minuter.
Skär vitkålen i strimlor och tärna tomaten, riv moroten och blanda med de frysta ärtorna.
Hacka rödlöken och blanda med kesellan och det hårdkokta, hackade ägget. Krydda med citronpeppar, persilja och basilika.
Lägg upp fisken på en tallrik, krydda lite lätt med citronpeppar och servera tillsammans med salladen och kesellaröran.

Smaklig måltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0